Most olvasod:
Firefly Póz

Firefly Póz

KULCS MŰVELETEK

Kezdje egy álló előre hajlítással úgy, hogy a lábad kissé szélesebb, mint a csípő szélessége. Hajlítsa meg a térdeit, és kezdje el a vállát a térde alatt dolgozni. Ehhez emelje fel a jobb sarkát, és jöjjön a jobb lábának labdájára. Előfordulhat, hogy segít abban is, hogy a bal kezét a jobb külső sípcsontjához hozza, ellenáll a lábszárának, hogy extra stabilitást biztosítson a váll alatt. Jobb kezével emelje fel a jobb borja húsát (térde felé), majd mozgassa a jobb combját hátul (kifelé jobbra), hogy helyet biztosítson a vállának, majd vigye a vállát a térde alá. Folytassa ezeket a műveleteket (vádli felfelé, comb hátul, váll alatt), amíg a jobb válla annyira „alatta” van, amennyi lesz. Tartsa jobb kezét a jobb vádliján, a vállát hátul nyomja a combjához, miközben a jobb sarkát a padlóra ereszti, a bal kezét pedig a bal vádlijához hozza. Emelje fel a bal sarkát a padlóról. Húzza felfelé a bal borját, mozgassa hátul a combját, és hozza alá a vállát. Folytassa ezeket a műveleteket a bal oldalon is, amíg a lehető „alatta” marad. Ezután engedje le a bal sarkát. Nyomja vissza mindkét vállát a combjához, és helyezze lapjait laposan a szőnyegre, a sarkai mögé (lehet, hogy még nem érnek egészen a padlóig).

Ezután ülje vissza a csípőjét, és hajlítsa meg a könyökét (egyenesen hátul, ne oldalra), laposra emelve a kezét a padlóra, ha még nem voltak, és ültesse a combjait a felkarjára, anélkül, hogy az egész súlyát rájuk omlana . Ezután sétáljon egymás felé a lábával. Nyúljon vissza a csípőjével, és előre a mellkasával, és nézze meg, meg tudja-e emelni a sarkát, így csak a lábujjhegyen egyensúlyoz. Ezután nyomja a kezét a padlóra, mintha a padlót tolná el magától; karjaid kiegyenesedni kezdenek, a hátad pedig kerek lesz. Innen keresztezheti a bokáját, és egy kis kitérőt tehet a bhujapidasanában („karnyomásos póz”), mielőtt kiigazítaná a lábát a szentjánosbogár számára.

Amikor a lábad kiegyenesedik, nyúlj vissza a lábad rózsaszínű orrú oldalain keresztül, és nyomd ki a lábad nagy lábujj oldalán keresztül, miközben továbbra is hátranyúlsz a csípődön keresztül, és eltolod magadtól a padlót.

A TŰZPOSZ MÓDOSÍTÁSAI
A felemelkedés megkönnyítése érdekében helyezzen blokkokat a sarkai mögé (a legalacsonyabb magasságban), és tegye a kezét a blokkokra a padló helyett.

Pros
Cons
Mi a véleményed a cikkről?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.

Görgess fel