Most olvasod:
Flying Pigeon Póz

Flying Pigeon Póz

KULCS MŰVELETEK
Tadasanában a szőnyeg tetején állva jöjjön egy “félszék” vagy “úri szék” pózba úgy, hogy a jobb lábát meghajlítja, a jobb bokáját keresztezi a bal combján, és egyenletesen háttal ülteti a csípőjét, mint a szék pózához. . Ha úgy találja, hogy a jobb csípője előrefelé húzódik a baljától, húzza hátra a jobb külső csípőt úgy, hogy az a baljával egy szintben legyen. Vigye ujjbegyeit maga elé a padlóra (vagy tömbökre). Tartsa a jobb lábát (különösen a rózsaszínű lábujját) hajlítva, és tartsa a csípőjét vízszintesen. Csatlakoztassa alacsony hasát.

Helyezze a kezét a földre, és kezdje kissé előre tolni a súlyát, hajlítsa meg a könyökét, a jobb lábszárát a felkarjához hozza (amennyire csak lehet), a jobb lábának tetejét a bal felkar köré tekerje, és a bal lábad gömbjére jön. Kerekítse a derekát, de haladjon előre a mellkasával. Ahogy a súlya előrefelé tolódik, előfordulhat, hogy be tudja szorítani a bal sarkát az ülés felé. Innentől kezdve előre és hátra kinyújthatja a bal lábát. Húzza meg a hasa bal oldalát a hasa jobb oldala felé, hogy a medencéje ne gördüljön bal felé, miközben felemeli a lábát. Tekintse kissé előre – mint a varjú póz esetén.

MÓDOSÍTÁSOK
Ha a bal lábadat a padlóról felemelve és a sarkadat az ülésed felé szorítva megbotlott, akkor hasznos lehet, ha a bal lábad gömbjével egy blokkon gyakorolsz. Még akkor is, ha a lábad még nem lebeg, ez az extra emelés segít megérteni, milyen érzés a póz, amikor levegőben van.

Pros
Cons
Mi a véleményed a cikkről?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.

Görgess fel