Most olvasod:
Funky Pincha

Funky Pincha

KULCS MŰVELETEK
Kezdje az asztallapon (kéz és térd). Engedje le a jobb alkarját a padlóra úgy, hogy a jobb könyöke közvetlenül a jobb váll alatt legyen. Menjen hátra a bal kezével úgy, hogy a bal csuklója egy vonalban legyen a jobb könyökével. Ölelje meg bal könyökét maga felé (mint a chaturanga esetében), hogy megakadályozza az oldalra törését. Húzza alá a lábujjait, és emelje fel a csípőjét a levegőben, hogy a delfin póz aszimmetrikusan változzon. Járjon előre a lábával. (Ha úgy találja, hogy a vállába omlik, járja vissza a lábát, és egyelőre ragaszkodjon építő erejéhez a delfinben. Nyomja a jobb alkarját és a bal kezét a padlóra, mintha eltolja magától, és továbbra is ölelje be a bal könyökét. Ezt megtartva emelje fel a jobb lábát. Itt maradhat, vagy a bal térdét meghajlíthatja, hogy a kar egyensúlyba lendüljön. Tipp:

Az egyensúly megteremtése érdekében próbálja meg széttartani a lábát, amíg stabilnak nem érzi magát; majd húzd fel őket és együtt. Nyomja tovább a padlót magától, és ölelje be a bal könyökét. A pózból való kilépéshez engedje le az egyik lábát lefelé, majd a másikat, hogy találkozzon vele, visszatérve az aszimmetrikus delfinhez.

MÓDOSÍTÁSOK
Kezdetben különösen hasznos lehet fal előtt gyakorolni. Ha már van erős fejtartásod és alkarod, de nehezedre esik az aszimmetrikus alkaregyensúly, ha belépsz az aszimmetrikus delfin pózba, akkor a fejed koronáját könnyedén megpihenheted a padlón (ugyanúgy, mint a fejtámlánál) ), és nyomjuk fel a funky pincha fejállású változatába.

Mi a véleményed a cikkről?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.

Görgess fel